Notícies ← Altres notícies

El Segell continua aplegant productors lingüísticament responsables a la demarcació de Lleida

15 empreses de Ponent, l'Alt Pirineu i el Solsonès ja identifiquen els seus productes amb el Segell, una iniciativa de Plataforma per la Llengua

Si produeixes de manera lingüísticament responsable, informa't sobre com pots  promocionar els teus productes a la web del Segell i a les xarxes socials

Les comarques de Ponent, l'Alt Pirineu i el Solsonès ja compten amb 15 productors que identifiquen els seus productes lingüísticament responsables amb el Segell, un distintiu de Plataforma per la Llengua que té com a objectiu promocionar els productes etiquetats, com a mínim, en català.

Les empreses que s'hi han adherit són Cal Valls, Alemany, Carns Bastús, Formatges de l'Abadessa, Ratafies Portet, Dàlit Natura, Formatgeria de Clua, RB Sidra, Torrent Beer, Formatgeria Mas d'Eroles, Riuverd, Formatgeria Casa Mateu, Cooperativa del Cogul, Lo Vilot i Cerveseria Matoll. Ara, el Segell hi treballarà colze a colze per facilitar el diàleg amb els seus clients actuals i potencials i per ajudar a dinamitzar les vendes dels seus productes.

El Segell neix amb l'esperit d'avançar en l'ús de la llengua catalana en l'etiquetatge després de comprovar que utilitzar-la no solament només és un acte de normalitat, sinó també una aposta de futur.

La creixent sensibilitat dels consumidors per les marques que transmeten valors i per les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de les empreses premia els productes etiquetats en català, que demostren el respecte pels drets i la diversitat lingüística i la importància que l'empresa dona a la cohesió i la inclusió socials del seu entorn.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin