Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa al Triangle Jove

La Plataforma per la Llengua ha participat a la desena trobada d'entitats juvenils Triangle Jove 2008, celebrada el proppassat 3, 4 i 5 d'octubre a Alcúdia (Mallorca), que organitzen el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de València i el Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Aquestes trobades de caràcter anual estan concebudes com un espai de formació, debat i coneixement mutu entre entitats que treballen en l'àmbit de la Joventut i que té, com a objectiu final, millorar la qualitat de l'associacionisme i potenciar la participació dels i les joves, així com oferir a les entitats membre dels tres consells la possibilitat de trobar espais d'encontre i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes.

La trobada, que enguany portava el títol de "Joves, Mobilitat i Model Territorial", ha servit als representants de la Plataforma per la Llengua per intercanviar experiències sobre acollida lingüística i normalització del català amb d'altres entitats d'arreu dels Països Catalans.

Els anys 1995, 1996 i 1997 es varen fer tres trobades d'entitats juvenils del País Valencià, el Principat de Catalunya i les Illes Balears a iniciativa de Joves de Mallorca per la Llengua, Plataforma per la Llengua i Acció Cultural del País Valencià. A partir d'aquest moment es va instar els consells de la joventut dels Països Catalans a seguir organitzant-ho.

Enguany el Triangle Jove es consolida amb la creació de la "Fundació Triangle Jove".

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram