Notícies ← Altres notícies

Creixement imparable de seguidors a les xarxes de Plataforma per la Llengua Illes Balears

La delegació illenca de l'ONG del català obrirà aviat un compte a Instagram per a connectar encara més amb la ciutadania

D'ençà que Plataforma per la Llengua Illes Balears va estrenar-se a les xarxes socials el 2019, el nombre de seguidors no ha aturat de créixer i avui, tres anys després, ja són quasi 3000 els usuaris que segueixen l'entitat a Facebook o a Twitter. El creixement és conseqüència de la tasca de l'entitat en l'àmbit comunicatiu, una feina que es vol potenciar ara amb l'obertura d'un compte a Instagram per a connectar encara més amb la ciutadania.

Pel que fa a Facebook, si l'octubre de 2019 el compte de les Illes tenia 163 seguidors, actualment en té 1130, un increment de 967 usuaris, que suposa un augment del 693%. I pel que fa a Twitter, si l'octubre de 2019 el compte de les Illes tenia 469 seguidors, ara en té 1866, fet que suposa un increment de 1397 usuaris i, per tant, un augment del 397%.

A més, la delegació illenca de l'ONG del català obrirà aviat un compte a Instagram per a connectar encara més amb la ciutadania, sobretot amb la més jove.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin