Notícies ← Altres notícies

Vine a la taula rodona sobre el català a l’ensenyament que organitzem a Esparreguera

Plataforma per la Llengua Baix Llobregat impulsa un acte per parlar del català a la primària, la secundària i la universitat en què també es presentarà l'InformeCat 2021

Per abordar la situació de la llengua a tots els nivells educatius, la taula rodona comptarà amb la presència de docents de cada etapa. Els ponents seran Àngels Massip, professora titular del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de Barcelona; Max Pàrraga, professor de secundària i membre de Plataforma per la Llengua a la comarca, i Cèlia Grivé i Josep M. Brunet, mestres de primària.

La delegada de l'ONG del català al Baix Llobregat, Rosa Monforte, s'encarregarà de presentar les dades més rellevants de l'InformeCat 2021, i també introduirà i moderarà el debat posterior a partir de les dades relacionades amb l'ús del català als centres educatius.

A més del nucli de Plataforma per la Llengua al Baix Llobregat, l'organització de l'acte també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Biblioteca Municipal L'Ateneu d'Esparreguera. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin