Notícies ← Altres notícies

Gaudeix d’un 40% de descompte al 35è Tradicionàrius - Festival Folk Internacional

Plataforma per la Llengua i el Centre Artesà Tradicionàrius col·laboren un cop més en un acord promocional. Aquest acord recull avantatges per als socis de l'ONG del català en la compra d'entrades d'espectacles i activitats culturals en la nostra llengua.

La 35a edició del Festival Folk Internacional se celebra fins al 8 d'abril, i té una programació àmplia i diversa de propostes de tota mena relacionades amb tots els vessants de la música tradicional i d'arrel. Sense dubte, és un aparador de la realitat de la música folk dels Països Catalans i més enllà.

Si ets soci de Plataforma per la Llengua, podràs gaudir d'un 40 % de descompte per a tu i un acompanyant en el preu de les entrades als concerts* que trobaràs en aquesta selecció.

Per poder gaudir del descompte, els socis de Plataforma per la Llengua podeu fer dues coses:

1)         Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. Un cop aconseguit el codi, s'ha d'accedir a l'enllaç següent: http://entradium.com/ca/ (sense despeses de gestió), introduir-lo i validar la compra.

2)         Presentar a taquilla el carnet de soci de l'ONG del català el mateix dia del concert, i us aplicaran el descompte del 40 %.

*Els concerts tenen aforament limitat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin