Notícies ← Altres notícies

Gaudeix dels descomptes que ens ofereix el Teatre Poliorama

Plataforma per la Llengua i el Teatre Poliorama col·laboren de nou per oferir als socis de l'ONG del català i als seus acompanyants uns descomptes per a diverses funcions.

Durant el mes de març i abril podràs gaudir d'aquests espectacles:

No dubtis a tornar a gaudir del teatre, i a un molt bon preu, pel fet de ser de soci de l'ONG del català!

Vull cantar i vull ballar

L'espectacle se centra en la retrobada d'en Pau i la Jana del Pot sense els seus amics. Cantant i ballant els aniran retrobant. Qui serà el primer a sortir a fer-los bellugar sense parar? El mico? Els pirates Rodamons? El Drac Rac? Sigui qui sigui segur que els farà cantar i ballar com mai!

Pots veure actuar El Pot Petit en concert del 26 de març al 10 d'abril de 2022 i amb un 15% de descompte.

Ramon

Es tracta d'una tragicomèdia escrita i dirigida per Mar Monegal i interpretada per Francesc Ferrer.

El Ramon s'acaba de separar de la Patri i, mentre busca pis, s'instal·la a l'habitació d'adolescent de casa dels seus pares. Allà retroba la guitarra, la bicicleta estàtica i tot de cassets que el transporten als anys 90.

Des de la seguretat de la seva habitació, rememora el seu passat, però el que no s'imagina és que, en el present més immediat, la seva vida està a punt de canviar i convertir-se en una autèntica muntanya russa.

Del 28 de març al 25 d'abril de 2022 pots gaudir d'un 20% de descompte.

Per aconseguir el descompte, els socis de Plataforma per la Llengua heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat i us facilitarem el codi promocional per a la compra en línia de les entrades.

*El codi de descompte és vàlid per a la compra d'un màxim de dues entrades per persona i s'aplicarà únicament sobre el preu de l'entrada general.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin