Notícies ← Altres notícies

"Els nuvis" i "Fils de vida" són les noves produccions de la companyia Teatre Micalet, amb un 25% de descompte

Plataforma per la Llengua col·labora una altra vegada amb el Teatre Micalet per oferir als socis i sòcies el millor teatre en valencià amb un 25% de descompte.

Els mesos vinents podeu trobar els següents espectacles en valencià:

Del 23 de març al 3 d'abril trobareu Els nuvis. Un xic i una xica jóvens, o potser no tan jóvens, vestits de nuvis, rememoren el dia en què tot va començar. Tot allò que els porta hui a ací. Un dia en el qual inicien un viatge al passat recent, dinàmic, tendre i amb humor. Una història familiar, quasi real, en la qual els nuvis juguen i conviden a jugar, a ballar i a somriure, encara que tot allò que té un inici potser ha de tindre un final.

Del 20 al 24 d'abril, Fils de vida. A partir dels viatges emocionals pels records familiars de tres personatges marcats per l'estigma xueta (jueus conversos a Mallorca). La pervivència de l'exclusió dels conversos a Mallorca és única en tota la història del judaisme i n'ha marcat, a vegades subtilment i d'altres de forma dolorosament explícita, el comportament social... Volen compartir amb el públic un ritual de vivències, de confessió oberta de secrets familiars, d'esperances i de pors, que ens apropa a la intimitat de les famílies dels descendents dels jueus conversos mallorquins en la darrera etapa de la seua estigmatització.

Per a poder gaudir de la promoció només cal que presentes el carnet de soci a la taquilla en adquirir les entrades.

Ja pots reservar entrades enviant un correu electrònic a taquilla@teatremicalet.com o per telèfon trucant al 963 921 482. Esperem que en gaudisques!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin