Notícies ← Altres notícies

20% de descompte en l’obra La filla del mar, al Teatre Condal

Plataforma per la Llengua i el Teatre Condal col·laboren un cop més en un acord promocional. Formar part de la nostra entitat té avantatges: gaudir d'una promoció amb el descompte d'un 20% per a totes les funcions de l'obra La filla del mar.

Fins a l'1 de maig, els socis de l'ONG del català i els seus acompanyants tenen l'ocasió d'anar a veure aquest espectacle d'Àngel Guimerà. És una de les peces més memorables de la literatura dramàtica catalana. Una història d'una vigència absoluta que ens parla de la discriminació i la resistència de les comunitats a incorporar la diferència i que permet qüestionar-nos el paper dels instints en el comportament humà.

La companyia LA BARNI TEATRE la torna a portar als escenaris en forma de teatre musical amb la voluntat d'acostar un dels grans clàssics del teatre català, carregat de força poètica i grans passions, al públic dels nostres dies.

Per poder aconseguir el descompte, els socis de Plataforma per la Llengua podeu enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'Àrea d'Atenció al Soci, i us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. Un cop aconseguit el codi, cliqueu al següent enllaç:https://www2.promentrada.com/promentrada_vip/ca_ES/entradas/evento/23403. Aquest codi s'haurà d'introduir i validar després de seleccionar la localitat de l'entrada.

Esperem que us agradi!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin