Notícies ← Altres notícies

El Teatre La Gleva ofereix un 40% de descompte

El Teatre La Gleva dona l'oportunitat de gaudir d'un descompte del 40% en la compra d'entrades per als socis de Plataforma per la Llengua, més els seus acompanyants. Podeu anar al teatre per 12€, quan el preu estàndard de l'entrada general és de 20 €. Deixareu perdre aquesta oportunitat?

Fins al 20 de març, teniu l'ocasió d'anar a veure Chipko. La cultura occidental s'ha desconnectat de la naturalesa. Els humans hem perdut el nord. La capacitat de crear bellesa és directament proporcional a la capacitat de destruir-la. Els incendis, la tala massiva dels boscos, la contaminació de rius i oceans, l'explotació de la terra, la desertització... tenen conseqüències directes en les nostres vides i pot ser devastador per a les noves generacions.

Chipko és un viatge lluminós que travessa la foscor i ens torna l'esperança a través d'un recull de textos de diferents autores i autors, i de les històries de dones valentes que han entregat la seva vida a la causa i han guanyat les diferents batalles que han lliurat. Ocupes d'arbres, abraçadores d'arbres, plantadores d'arbres... totes elles van arriscar la seva vida pel bé comú. Per salvar el paradís.

I ens han fet entendre que la lluita ambiental no es pot deslligar de la lluita feminista, de la lluita contra el racisme, de l'abús.

Del 24 de març al 10 d'abril, Normals. A partir dels dramolettes de Thomas Bernhard: Un mort, El més de Maria i Partit, Thomas Bernard ens alerta del perill de normalitzar certes opinions i actituds com el feixisme, el racisme i la intolerància.

A la seva manera, amb el seu humor àcid i crític, quatre personatges perfilen dues històries. Històries de persones normals... o potser no ho són tant?

Per aconseguir el descompte, els socis de Plataforma per la Llengua disposeu de dues opcions:

  1. Enviar un correu a lagleva@laglevateare.com per reservar les entrades indicant que vols beneficiar-te del 60% de descompte de Plataforma per la Llengua. El dia de la funció també caldrà ensenyar el carnet de soci de l'ONG del català.
  1. Presentar a la taquilla el carnet de soci de l'ONG del català, i aleshores ja t'aplicaran el descompte del 60%.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin