Notícies ← Altres notícies

Claudia Crabuzza en concert a l’Harlem Jazz de Barcelona

Lo 27 de març l'artista algueresa cantarà a dins de la programació del Festival BarnaSants

Nou apuntament alguerés a l'Harlem Jazz de Barcelona amb l'artista Claudia Crabuzza, que cantarà diumenge 27 de març, a dins de la programació del Festival BarnaSants.

La jove cantautora algueresa armada de guiterra i veu recorre amb música i paraules el traç d'un camí de dona que comprén les cares de la vida.

A partir de la raó i l'esperança, l'amor i la vanitat, el desig o la guerra quotidiana amb antigues dolors, Claudia Crabuzza canta de dones inspiradores, fills i ofrenes a la Mare Terra, remors del carrer, arbres i cutxos. Un record a les dones de la cançó popular i a un dels més preuats cantautors de la música algueresa, Pino Piras.

Lo 2016, Crabuzza ha guanyat la Targa Tenco per l'àlbum "Com un soldat", disc en català de l'Alguer.

Entre los sous treballs, recordem "Lluna i pols", cançó original escrita pels documentaris La nit de Sant Pasqual del director sard Marco Antonio Pani, dedicada al bombardament de l'Alguer del 17 de maig del 1943 i publicada l'estiu passat.

Lo concert de Claudia Crabuzza fa part de la col·laboració del Festival BarnaSants i Plataforma per la Llengua, amb l'objectiu de fer de l'Alguer una seu del festival de la cançó d'autor i de promoure los artistes algueresos.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin