Notícies ← Altres notícies

Un centenar de veïns assisteixen al concert de Nel·lo C al Parc de l’Aqüeducte de Ciutat Meridiana

Plataforma per la Llengua organitza una actuació del raper sabadellenc amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Ciutat Meridiana per cloure la Festa de la Primavera del barri

Un centenar de veïns van assistir aquest diumenge 27 de març al vespre al concert que el raper Nel·lo C va oferir al Parc de l'Aqüeducte de Ciutat Meridiana per concloure la Festa de la Primavera que se celebrava al barri. Després d'un dia ple d'activitats i mostres de les diferents cultures que conviuen a Ciutat Meridiana, el raper sabadellenc va presentar el seu nou disc, Ànima Rebel, acompanyat de la seva banda i davant d'un públic molt entregat.

El concert, organitzat per Plataforma per la Llengua i l'Associació de Veïns de Ciutat Meridiana, també va servir perquè Nel·lo C cantés temes com ara Som com som, Feliç i Canviar el món, cançons compostes amb infants i joves durant els tallers de rap en català que l'ONG del català organitza a escoles i instituts de la zona. Aquests projectes musicals es van presentar al setembre en un acte al Parc de l'Aqüeducte.

Tant el concert com els tallers són accions emmarcades en el Pla d'Actuació Lingüística Integral de Ciutat Meridiana, un conjunt d'actuacions que Plataforma per la Llengua duu a terme en aquest barri per acostar el català a persones que no el fan servir habitualment. Aquest projecte es fa amb la col·laboració d'entitats del barri, centres educatius, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin