Notícies ← Altres notícies

GimTV.cat ofereix un 50% de descompte als socis de Plataforma per la Llengua

Si ets soci de Plataforma per la Llengua, no deixis escapar l'oportunitat d'inscriure't en aquesta plataforma per fer esport a meitat de preu!

GimTV.cat és gimnàs en línia i en català, on pots trobar les sessions d'activitats dirigides en directe o en diferit renovades setmanalment, com també xerrades i tallers sobre salut i benestar que podràs fer quan més et convingui i al lloc on vulguis.

Plataforma per la Llengua dona suport a la iniciativa de GimTV.cat. No sempre és fàcil trobar un centre esportiu o gimnàs que ofereixi les classes dirigides en català. El seu propietari ho té clar: la llengua és un valor afegit i més en el món de l'esport. Vols descobrir els serveis que ofereixen? Entra a la seva pàgina web i dona-hi un cop d'ull! A més, et donen l'opció de provar-ho gratuïtament durant 14 dies.

Per aconseguir el cupó promocional del 50% de descompte en la primera quota en qualsevol de les tres modalitats disponibles (mensual, trimestral o semestral), els socis de Plataforma per la Llengua heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'Àrea d'Atenció al Soci, i us indicarem els passos que heu de seguir.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin