Notícies ← Altres notícies

Una vintena de persones assisteixen a la presentació a Lleida de la campanya “Tots som referents lingüístics. No t’excusis!”

La presentació a l'Ateneu Cooperatiu La Baula compta amb la intervenció de representants de totes les entitats i sindicats impulsors de la campanya

Una vintena de persones van assistir aquest dimarts 29 de març a la taula rodona "Què pots fer tu per defensar el català a l'escola?" a l'Ateneu Cooperatiu La Baula de Lleida. Organitzada per Plataforma per la Llengua, la taula rodona va servir per presentar la campanya "Tots som referents lingüístics. No t'excusis!" a la capital del Segrià.

L'acte va comptar amb les intervencions de Dúnia Moutarabi (SEPC), Laura Mòdol (USTEC-STEs (IAC)) i Judith Ribera (Intersindical-CSC), representants dels sindicats que impulsen la campanya, juntament amb l'ONG del català. Entre totes tres van exposar les principals idees de la campanya i van parlar de la importància de la vehicularitat única del català a l'escola. El debat posterior amb el públic també va permetre fer referència a la necessitat d'incrementar la fidelitat lingüística dels parlants.

La campanya "Tots som referents lingüístics. No t'excusis!" té l'objectiu de renovar i enfortir el compromís amb el català dels agents socials que estan més en contacte amb els infants i els adolescents. Perquè necessitem el compromís, la voluntat i l'acció de tothom perquè el català sigui la llengua de referència de les noves generacions, signa la carta oberta a www.notexcusis.cat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin