Notícies ← Altres notícies

Arriba el festival infantil CasetesFest a la Vila Joiosa, amb el suport de Plataforma per la Llengua

L'ONG del valencià col·labora amb l'Ateneu Les Casetes en la primera edició d'una festa cultural en valencià per a públic familiar

Plataforma per la Llengua col·labora amb l'Ateneu Popular Les Casetes de la Vila Joiosa, en la celebració de la primera edició de Les Casetes Fest, amb titelles, contacontes i jocs, el proper dissabte 30 d'abril, a la plaça del Jardí Botànic (carrer Amador, 1) de la població de la Marina Baixa. L'acte tindrà lloc en un barri popular amb forta presència de famílies immigrants, que habitualment no tenen accés a l'oferta cultural en valencià.

A Les Casetes Fest actuarà el contacontes Blai Senabre (11 h) i es representarà l'obra de teatre de titelles titulada La Terra dels babaus, per la Companyia del Ball de Sant Vito (12 h). Per tancar la jornada matinal, a les 13 h actuarà la Muixeranga d'Alacant, fent, a més a més, un taller infantil de muixeranga. També hi haurà jocs de fusta, de 10 h a 13 h. Les activitats seran obertes al públic i completament gratuïtes. L'objectiu és oferir una jornada lúdica i cultural en valencià i de qualitat per a xiquetes i xiquets i públic familiar.

L'Ateneu Les Casetes i Plataforma per la Llengua consideren que la celebració d'actes culturals en valencià en barris populars, com el del Jardí Botànic de la Vila Joiosa, és una oportunitat per a augmentar la vida cultural en valencià i l'autoestima per la llengua pròpia. Oferir actes en valencià, divertits i familiars és clau per a avançar en la plena normalització de la llengua pròpia de la Vila Joiosa. Tant Plataforma com l'Ateneu Les Casetes volen contribuir a la consideració del valencià com un element comú de tota la societat, independentment de l'origen autòcton i immigrant de la població.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin