Notícies ← Altres notícies

Segona edició del micròfon obert de poesia de Molins de Rei

Plataforma per la Llengua Molins de Rei torna a organitzar una jornada per llegir i compartir poesia al carrer el pròxim divendres 13 de maig a les 19 h a la plaça de Catalunya

L'activitat es presenta en una nova data després d'anul·lar-se el març per previsió de pluja

Plataforma per la Llengua organitzarà el divendres 13 de maig la segona edició de la sessió de micròfon obert de poesia de Molins de Rei. L'activitat tindrà lloc a les 19 h a la plaça de Catalunya, davant de la façana de Ca n'Ametller, i es podrà fer després d'haver-se d'ajornar per previsió de pluja el 26 de març, quan l'entitat havia de celebrar el Dia Mundial de la Poesia.

Qualsevol persona que s'arribi a la plaça de Catalunya podrà participar-hi llegint textos seus o de qualsevol autor, però l'organització també ha preparat una tria de poemes impresos per si algú s'anima a llegir-los davant del micròfon.

Durant l'activitat, Plataforma per la Llengua tindrà un punt informatiu al costat del micròfon que permetrà als assistents conèixer l'entitat i campanyes com "Activa't per la Llengua" o "Tots som referents lingüístics. No t'excusis!". A més, els voluntaris de l'entitat també explicaran de quina manera es pot col·laborar amb l'ONG del català.

Tot i que és només el segon any en què a Molins de Rei se celebra una sessió de micròfon obert de poesia, ja fa uns quants anys que els diversos grups de voluntaris de l'entitat al Baix Llobregat organitzen activitats relacionades amb la difusió de poesia durant la primavera. El 2019 a Molins i a Esparreguera es va celebrar un recital de l'actriu i poeta molinenca Estel Solé i l'any passat, mentre a Molins es feia la sessió de micròfon obert, a Esparreguera es va organitzar un recital de poesia amb Blanca Llum Vidal i la vilafranquina Anna Gual.

A més de Plataforma per la Llengua, en l'organització del micròfon obert de Molins de Rei també hi col·laboren l'Ateneu Mulei, l'Assemblea Nacional Catalana de Molins de Rei i Òmnium del Baix Llobregat Centre.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin