Notícies ← Altres notícies

L'exposició 'L'etiquetatge de les grans marques' a Calafell

Calafell acull l'exposició "L'etiquetatge de les grans marques", que podrà visitar-se fins al 23 de novembre a la sala d'exposicions de les dependències municipals del nucli de la Platja (carrer Sant Pere 29-31). La mostra és organitzada per la Plataforma per la Llengua i arriba de la mà de l'Oficina de Català de Calafell del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

"L'etiquetatge de les grans marques" mostra etiquetes de productes de gran consum i de marca internacional, en llengües comparables en nombre de parlants al català. El propòsit és ensenyar com es comporten les multinacionals quan trien la llengua per etiquetar els seus productes fora d'aquí i comparar-ho amb el que fan en els territoris on el català és la llengua oficial.

Es tracta d'evidenciar que les multinacionals no tenen motius per no etiquetar en català, ja que ho fan sense problemes amb llengües en unes condicions comparables a les de la llengua catalana. D'altra banda, aquesta exposició es fa ressò de noves sensibilitats de la ciutadania que demanen el compromís de les empreses envers la sensibilitat social i el respecte a la cultura i a la llengua pròpies.

L'horari de visita és l'habitual a la sala de la Platja: de dilluns a divendres, de 18 a 20 hores; dissabte, de 9 a 14 i de 17 a 21 hores; i diumenge, d'11 a 14 hores.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram