Notícies ← Altres notícies

Melcior Comes presenta el seu darrer llibre a Igualada

Plataforma per la Llengua va col·laborar en l'organització de la presentació de Tots els mecanismes, que va tenir lloc a la Sala de Socis de l'Ateneu Igualadí el divendres 6 de maig

El divendres 6 de maig a les set del vespre va presentar-se a la sala de socis de l'Ateneu Igualadí Tots els mecanismes, la darrera obra de l'escriptor mallorquí Melcior Comes. La presentació, que va aplegar una desena de persones, va comptar amb la presència de l'autor i va ser introduïda i conduïda per l'escriptor Eduard Creus.

Tots els mecanismes (Proa) és una novel·la situada entre Fargo i Faulkner que parla de l'enfrontament de dues famílies poderoses a partir de la compra fraudulenta d'uns terrenys. L'obra és una tragèdia visceral amb tocs de novel·la negra que avança sostinguda per múltiples veus i per tota mena de materials narratius al servei d'una recerca de la veritat personal i col·lectiva.

La presentació va ser organitzada per l'Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC) Igualada i va comptar amb la col·laboració de Plataforma per la Llengua Igualada, l'Ateneu Igualadí, Cultura Igualada i la llibreria Llegim. Aquestes entitats col·laboren de manera habitual en la programació d'activitats i darrerament han col·laborat per organitzar el segon concurs de microrelats d'Igualada i la presentació dels darrers llibres de Pau Vidal en el marc del cicle "Què n'hem de fotre, del català?".

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin