Notícies ← Altres notícies

Èxit de la Festa per al joc i la joguina en català

Any rere any, la Plataforma per la Llengua ha celebrat la Festa per al joc i la joguina en català, una jornada en què es reivindica que els fabricants de joguines incloguin el català en tots els suports lingüístics tant impresos com electrònics. Enguany, la festa es va celebrar al passeig de Sant Joan de Barcelona, on es van aplegar milers de nens i nenes que van poder jugar amb els jocs tradicionals catalans i gaudir dels actes d'animació infantil, amb l'actuació de Can Cantem i del SP3, el grup del Club Super3.

La campanya també compta amb l'edició de 21.000 cartes als Reis amb la demanda de 'Poder jugar en català' (us les podeu descarregar a través d'aquest enllaç). Les cartes es repartiran pel Principat de Catalunya i el País Valencià. Al mateix temps, la Plataforma per la Llengua ha editat una guia adreçada a fabricants de joguines per tal que aquests incorporin el català a les joguines. Us podeu descarregar la guia a través d'aquest enllaç.

A la resta del territori català també s'estan desenvolupant altres actes emmarcats en la campanya 'En català, jugues?'. Entre altres, a Tarragona, entre el 23 de desembre i el 4 de gener s'instal·larà un estand al parc infantil de Nadal. Allí, els més petits podran escriure cartes o participar en diferents jocs. D'altra banda, a Sant Feliu de Guíxols l'organització ha celebrat la festa de Nadal a la rambla Vidal, amb jocs i animació infantil.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram