Notícies ← Altres notícies

El festival Canet Rock i Canet Rock Mallorca arriben a Plataforma per la Llengua!

Els socis de l'ONG del català disposeu d'una tarifa reduïda en la compra de les entrades de la nova i multitudinària 8a edició del Canet Rock i de la 1a del Canet Rock Mallorca.

El Canet Rock ja ha fet públics els principals grups de música que actuaran a la 8a edició del festival el pròxim 2 de juliol a Canet de Mar (Maresme). Oques Grasses, Stay Homes, La Fúmiga, Ginestà, Els Catarres,  La Pegatina, Búhos i Doctor Prats, entre altres artistes, enguany actuaran al festival canetenc.

Els grups de música que actuaran a la 1a edició del Canet Rock Mallorca el dia 23 de juliol 2022 seran Zoo, La Pegatina, Pèl de Gall, Xanguito, Oques Grasses, Stay Homes i Anegats, entre altres artistes.

Si ets soci de l'ONG del català tens l'opció de gaudir d'un descompte de 3 € en la compra d'entrades. No deixis escapar aquesta promoció!

Per poder aconseguir el descompte, cal enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra general d'entrades en línia dels festivals (despeses de gestió no incloses). Un cop aconseguit el codi, s'ha d'accedir al següent enllaç: http://www.canetrock.cat/ i seguir els passos que s'hi indiquen. El codi s'ha d'introduir a "Altres Carnets Jove i promocions".

Fem de la música un punt de trobada festiu i, sobretot, reivindicatiu de l'escena musical catalana!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin