Notícies ← Altres notícies

A Granollers sortim al carrer per defensar l’escola en català

Unes 100 persones es van concentrar dijous passat, 2 de juny, a la plaça de la Porxada de Granollers per defensar el català a l'escola

L'acte, organitzat pel grup Granollers en Defensa del Català, del qual forma part Plataforma per la Llengua Vallès Oriental, va comptar amb la participació de la cantant Marta Shanti

Un centenar de persones van concentrar-se  dijous passat, 2 de juny, a la plaça de la Porxada de Granollers per defensar l'escola en català. La concentració va servir per respondre als darrers embats del poder judicial contra el model d'escola catalana i va ser convocada pel grup Granollers en Defensa del Català, del qual forma part Plataforma per la Llengua Vallès Oriental.

L'acte va comptar amb una actuació de la cantant Marta Shanti, que va interpretar un parell de temes durant la concentració, i amb la lectura del manifest "El català cohesiona, a l'escola i arreu!", un text consensuat per les diferents entitats que integren el grup Granollers en Defensa del Català.

Aquesta concentració forma part del conjunt d'accions que impulsa el grup des que va començar l'any, amb l'objectiu de defensar la immersió lingüística com a eina de cohesió social, per lluitar contra la segregació i per protegir la llengua catalana. En el manifest, el grup fa una crida a la mobilització de tota la comunitat educativa i a la societat catalana, en general, a exigir al Govern de la Generalitat que blindi el futur del model lingüístic, amb el català com a única llengua vehicular.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin