Notícies ← Altres notícies

Ens sumem a la Festa de la Disbauxa del barri de Les Termes de Sabadell

Plataforma per la Llengua participa en la festa de primavera de l'Associació de Veïns del barri de les Termes, en el marc del Pla Lingüístic Integral de Sabadell Sud

Plataforma per la Llengua va col·laborar amb l'Associació de Veïns del barri de les Termes de Sabadell per organitzar diferents activitats en català en el marc de la Festa de la Disbauxa, que va fer-se entre el divendres 27 de maig i el diumenge 29. L'entitat es va sumar a la festa organitzada per l'associació de veïns amb una activitat de jocs de circ, una projecció de cinema a la fresca i un espectacle de màgia.

La primera activitat va ser divendres a la tarda i va comptar amb una monitora que dinamitzava jocs de circ en català entre els més petits. La segona, la projecció de cinema, es va fer el mateix divendres a la nit, i la pel·lícula triada va ser 10 dies sense la mama, una comèdia dirigida per Alessandro Genovesi. Finalment, la festa va concloure diumenge amb l'espectacle de màgia, que va anar a càrrec del mag Ferbuch.

La Festa de la Disbauxa és una fira de primavera que organitza cada any l'Associació de Veïns del barri de les Termes i que omple d'activitats lúdiques i familiars la Ronda Santa Maria de Sabadell. Les activitats impulsades per Plataforma per la Llengua s'emmarquen en el marc del Pla Lingüístic Integral de Sabadell Sud, una iniciativa nascuda el 2017 per promocionar el català entre les persones nouvingudes del districte sisè de la ciutat, un districte que presenta un ús social baix del català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin