Notícies ← Altres notícies

Aquest juliol aprofita el descompte al Museu del Joguet de Figueres

Entre avui, 22 de juny, i dissabte 23 de juliol, els socis de Plataforma per la Llengua podran descobrir el Museu del Joguet, a Figueres, amb una tarifa especial

El Museu del Joguet de Catalunya, situat a Figueres, és un dels museus de joguines més importants del món. Fundat el 1982 a l'antic Hotel París de la capital de l'Alt Empordà, el museu ofereix un viatge al món màgic de les joguines a partir de 7.000 jocs i joguines (d'un fons total de 20.000) repartits en els tres pisos de l'edifici. Entre els joguets que s'hi poden trobar, hi ha objectes d'Anna Maria i Salvador Dalí, Federico García Lorca, Joan Miró, Carles Fages de Climent, Josep Palau i Fabre, Joan Brossa o Quim Monzó.

Durant aquest mes, els socis de Plataforma per la Llengua podreu accedir-hi amb un preu reduït en la compra d'entrades. Si el preu estàndard de l'entrada del Museu del Joguet de Catalunya és de 7 €, els socis hi podeu accedir per 5,60 €! El descompte és vàlid per a la compra d'una entrada per persona i s'aplicarà únicament sobre el preu de l'entrada general.

Només cal que presenteu el carnet de soci de l'entitat amb el DNI i podreu gaudir d'un viatge màgic entre joguines, aprendre tot jugant i viure experiències que us despertaran la imaginació!

*El descompte és vàlid del 22 de juny fins al 23 de juliol del 2022.

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin