Notícies ← Altres notícies

Lo grup musical Arbre del Peix s’és exhibit a la Festa dels Focs de Sant Joan

Lo grup ha vencit la primera edició del concurs CantAlguer, organitzat de Plataforma per la Llengua, amb la peça original "Mos resta sol la nit"

Lo grup musical Arbre del Peix, vencidor del concurs CantAlguer per joves cantautors de l'Alguer, s'és exhibit a la Festa dels Focs de Sant Joan, organitzada de l'Obra Cultural de l'Alguer. Lo grup ha vencit la primera edició del concurs amb la peça original "Mos resta sol la nit", escrita i musicada de Michelangelo Corbia, i com a part del premi s'és exhibit a la festa. Lo CantAlguer, ideat de Claudio Gabriel Sanna i organitzat de Plataforma per la Llengua, és dedicat a la promoció de la música en alguerés entre les noves generacions.

L'Arbre del Peix és un grup pop-rock format dels musicistes algueresos Michelangelo Corbia (guiterra), Andrea Donapai (veu i guiterra), Ignazio Caruso (baix) i Sergio Intelisano (bateria). Aqueix projecte musical preveu peces originals amb líriques en alguerés, per portar envant la tradició musical de la ciutat. En aqueixa ocasió han presentat un inèdit, "Llumera o Alba", que farà part del primer EP, un dels premis del concurs, que serà enregistrat en autunjo a la sala The Chicken Coop.

La tardada al cortil de l'ex escola mitjada de Santa Maria La Palma és escomençada amb la conferència La Tradició del Foc en Sardenya i en lo Mediterrani, curada dels activistes culturals Carlo Sechi i Federico Francioni. L'activitat que renova una tradició que a l'Alguer s'era perduda i que del 1991 i és estada recuperada de l'Obra Cultural, era en col·laboració amb l'associació Impegno Rurale, Plataforma per la Llengua, Centre Cultural Antoni Nughes. Gosa del patrocini del Municipi de l'Alguer, de la Fondazione Alghero i de la Diputació de Barcelona i fa també part del calendari Alghero Experience.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin