Notícies ← Altres notícies

20% de descompte pel concert 'Malalts del cel'

La Plataforma per la Llengua i TRESC col·laboren per oferir als socis de l'entitat un descompte per veure l'espectacle 'Malalts del cel'

De moment, Malalts del cel és l'últim disc publicat d'en Sisa on hi col·laboren i aporten el seu talent Pau Riba, Marina Rossell, Anna Roig, Roger Mas, David Carabén i la Selene de Música Dispersa, entre d'altres. Ara, cantants destacats de l'escena local catalana, amics i deutors del cantant pujaran el proper 20 de juliol al Teatre Grec per interpretar-lo en directe. 

Tots els socis de l'entitat podeu gaudir d'un preu rebaixat en la compra d'entrades pel proper 20 de juliol 2022, a les 22 h. Deixareu escapar aquesta oportunitat?

Per poder aconseguir el descompte*, els socis de Plataforma per la Llengua heu d'enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o bé trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per fer la compra online a través d'aquest enllaç.

* Es tracta d'una coproducció de Grec 2022 Festival de Barcelona i TRESC - Comunitat de Cultura. Amb la col·laboració de Fina Estampa i TBC Produccions.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin