Notícies ← Altres notícies

Participem en les festes majors dels barris de Campoamor i la Creu de Barberà de Sabadell

Plataforma per la Llengua ha organitzat tallers infantils i un cinema a la fresca a les festes majors d'aquests dos barris del districte sisè de Sabadell en el marc de Pla d'Actuació Lingüística Integral

Plataforma per la Llengua ha participat durant aquest juny i juliol a les festes majors dels barris de Campoamor i la Creu de Barberà de Sabadell. L'entitat ha organitzat diverses activitats en el marc de la programació d'aquestes festes majors del districte sisè de la cocapital del Vallès Occidental, a través del Pla d'Actuació Lingüística Integral del districte.

En el si de la Festa Major de Campoamor, l'ONG del català va organitzar el dissabte 18 de juny un taller de viseres per als més petits. Amb aquesta activitat matinal, els nens del barri van poder crear la seva visera per protegir-se de la calor, que els va permetre gaudir de la resta d'activitats proposades per l'Associació de Veïns del barri de manera més segura.

Pel que fa a la Festa Major de la Creu de Barberà, el dijous 7 de juliol al vespre els veïns van poder gaudir d'una projecció de cinema a la fresca organitzada per Plataforma per la Llengua. La pel·lícula triada va ser un film familiar d'aventures, Jungle Cruise, que, evidentment, es va projectar en català. A més, l'endemà, els infants van poder participar en un taller de tambors tam-tam, en què van acabar fent música plegats.

Aquestes activitats són possibles gràcies al Pla d'Actuació Lingüística Integral que Plataforma per la Llengua desenvolupa al districte sisè de Sabadell des del 2017. A través d'aquest projecte, es pretén teixir una xarxa amb les diferents associacions i espais dels barris que conformen el districte sud de la ciutat per promocionar la llengua entre les persones nouvingudes. El districte sisè de la ciutat és un districte que, per raons històriques, presenta un ús social baix del català.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin