Notícies ← Altres notícies

El cicle CinemaCAT a la fresca arriba a la Festa Major del Poble Sec d’Igualada

Una seixantena de veïns del barri del Poble Sec d'Igualada gaudeixen d'una projecció de cinema a la fresca organitzada per Plataforma per la Llengua amb motiu de la festa major del barri

La projecció forma part del cicle CinemaCAT a la Fresca amb el qual l'ONG del català porta sessions de cinema en català a diversos indrets de Catalunya

El divendres passat, 15 de juliol, el cicle de cinema a la fresca de Plataforma per la Llengua va fer parada per primera vegada a Igualada. Una seixantena de veïns van omplir les cadires de la pista de l'Escola Garcia i Fossas d'Igualada per veure la projecció de la pel·lícula Volant junts en una versió doblada al català. La projecció formava part de la programació de la Festa Major del barri del Poble Sec d'Igualada, organitzada per la seva associació de veïns.

Volant junts és un film francès basat en fets reals que ens explica la història del Christian i el Thomas, el seu fill. El Christian és un científic especialitzat en oques salvatges i els seus processos de migració, i el Thomas, un nen obsessionat amb els videojocs que es veu forçat a passar unes vacances amb el seu pare. Tots dos acabaran vivint una fantàstica aventura per salvar una espècie en perill d'extinció.

Aquest estiu, el cicle CinemaCAT a la Fresca de Plataforma per la Llengua portarà projeccions de cinema al carrer a diversos punts del territori com Mataró, Sabadell o Vilanova i la Geltrú. Consulta tota la programació a la web del cicle, tria la pel·lícula que més t'agradi i vine a gaudir del cinema a la fresca en la nostra llengua!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin