Notícies ← Altres notícies

Participem per primera vegada en els actes del dia de l’orgull LGTBI de Barcelona

Voluntaris de Plataforma per la Llengua participen en els actes del festival Pride i la Crida LGTBI a Barcelona

El divendres 24 i el dissabte 25 de juny els voluntaris de Plataforma per la Llengua Barcelona van participar per primera vegada en els actes del dia de l'Orgull LGTBI de Barcelona. L'entitat hi va ser present a través d'una paradeta al passeig de Maria Cristina, en el marc del festival Pride, i es va adherir al manifest i a la manifestació de la Crida LGTBI a la plaça Universitat.

Gràcies a la feina dels voluntaris, centenars de persones van conèixer les campanyes de l'ONG del català i els motius pels quals és urgent mobilitzar-se en defensa dels drets lingüístics dels catalanoparlants. La participació en aquests actes també va servir per acompanyar la resta d'entitats i organitzacions que lluiten en defensa de les llibertats, els drets socials i els drets humans.

El dissabte 25, en el marc de la manifestació organitzada per la Crida LGTBI, els voluntaris de Plataforma per la Llengua van formar part de les més de 6.000 persones que van defensar al centre de la ciutat l'alliberament sexual i de gènere, els drets socials i la lluita contra les discriminacions. La manifestació va culminar amb una gran festa a plaça Universitat, en què va sonar la llista de música en català que l'entitat va preparar especialment per a la jornada, una llista que es pot trobar a Spotify amb el nom "Orgull de llengua".

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin