Notícies ← Altres notícies

El cicle CinemaCAT a la Fresca triomfa un estiu més al barri de Torreguitart de Sabadell

Més de 150 persones gaudeixen de les dues projeccions de cinema a la fresca que Plataforma per la Llengua ha organitzat en col·laboració amb l'Associació de Veïns de Torreguitart

Les projeccions formen part del cicle CinemaCAT a la Fresca, amb el qual l'ONG del català porta sessions de cinema en català a diversos indrets de Catalunya

Més de 150 persones han assistit aquest estiu a les sessions del cicle de cinema a la fresca que Plataforma per la Llengua ha organitzat a la plaça Espanya del barri de Torreguitart de Sabadell. El CinemaCAT a la Fresca ha fet parada un estiu més en aquest barri sabadellenc i ho ha fet amb dues projeccions: El detectiu Conan: la bala escarlata i El gran bany.

El detectiu Conan: la bala escarlata (Chika Nagaoka, 2021) es va projectar el dissabte 16 de juliol i va aplegar més de 80 persones. La pel·lícula explica el segrest d'alguns alts executius abans de l'inici de la cerimònia d'obertura dels World Sports Games a Tòquio. El cas suposa un nou repte per al "detectiu més petit d'aquest món", que haurà d'esbrinar quina relació té aquest episodi amb el segrest apocalíptic dels World Sports Games que es van celebrar fa quinze anys a Boston.

Pel que fa a El gran bany (Gilles Lellouche, 2018), es va projectar el 23 de juliol davant d'una seixantena de persones. El film explica la història d'un grup d'homes que, en plena crisi dels quaranta, decideix formar el primer equip nacional masculí de natació sincronitzada. L'experiència els farà desafiar estereotips i treure el millor de si mateixos gràcies a la il·lusió i la feina en equip.

Plataforma per la Llengua fa anys que organitza aquest cicle de cinema en col·laboració amb l'Associació de Veïns de Torreguitart. Aquest estiu, el cicle fa parada a diversos punts del territori, a més de Sabadell, i projecta cinema en català a Mataró, Igualada o Vilanova i la Geltrú. Tota la programació del cicle CinemaCAT a la Fresca es pot consultar a la web de l'entitat. Tria la pel·lícula que més t'agradi i vine a gaudir del cinema a la fresca!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin