Notícies ← Altres notícies

Celebra la Diada Nacional de Catalunya amb Plataforma per la Llengua i participa de les nostres activitats

L'ONG del català organitza un dinar popular i les inscripcions per reservar tiquet es poden fer a través d'aquest enllaç. 

El grup santandreuenc Ginestà i el cantautor Titu Martí ompliran de música la plaça del Duc de Medinaceli a partir de les 12 h 

Plataforma per la Llengua organitza un acte festiu, familiar i de reivindicació a favor de la defensa del català amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya a la plaça Duc de Medinaceli del Barri Gòtic de Barcelona. 

Per primera vegada, l'ONG del català encapçalarà un seguit d'activitats durant tot el matí i migdia de l'Onze de Setembre més enllà de la seva històrica parada al Fossar de les Moreres, que seguirà present un any més des de les 9 h fins a les 15 h, i la tradicional ofrena a Rafael Casanova a primera hora juntament amb les institucions i entitats del país.

Programació d'actes prevista

  • A partir de les 10 h del matí podreu trobar l'espai de Plataforma per la Llengua a la plaça del Duc de Medinaceli on podreu gaudir de jocs infantils tradicionals per tota la família i una barra per esmorzar i refrescar-vos amb begudes responsables lingüísticament. 
  • A partir de les 12 h us animem a fer un vermut a la nostra barra mentre gaudim del concert del grup santandreuenc Ginestà i obrim l'estómac pel dinar popular que l'entitat té preparat per vosaltres a partir de les 14 h. Podeu adquirir el vostre tiquet pel dinar en aquest enllaç
  • Després del dinar hi haurà el concert del cantautor català, Titu Martí, que presentarà el seu primer disc en exclusiva per Plataforma per la Llengua per posteriorment reunir-nos per anar plegats a partir de les 16.15 h, com a columna, a la manifestació organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana fins al Tram 1 de l'avinguda Paral·lel. 

La llengua és per sempre: defensem-la per la Diada Nacional de Catalunya. Us hi esperem!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin