Notícies ← Altres notícies

El grup local de Plataforma per la Llengua a Sabadell participa en la vuitena edició del Mescla’t

Voluntaris de l'ONG del català ofereixen informació de les campanyes de l'entitat en una jornada celebrada aquest dissabte, primer d'octubre, a la plaça del Doctor Robert de Sabadell

Els voluntaris de Plataforma per la Llengua a Sabadell han participat un any més al Mescla't, una iniciativa municipal que porta per lema "Sabadell, compromesa amb el món" i té el propòsit de barrejar les entitats de la ciutat i presentar-les als veïns. Enguany, la jornada s'ha celebrat aquest dissabte, primer d'octubre, a la plaça del Doctor Robert i al Racó del Campanar i ha comptat amb una quarantena d'entitats.

El grup local de l'ONG del català hi ha estat present amb una paradeta informativa que durant tot el matí ha presentat als veïns les diferents campanyes de l'entitat i la feina que du a terme a Sabadell. Una de les novetats de l'edició d'enguany ha estat que l'ajuntament ha repartit entre les entitats uns adhesius en què els voluntaris podien escriure conceptes lligats a la justícia social per enganxar-los a les carpes. Amb aquests adhesius els membres de Plataforma per la Llengua han reivindicat la llengua catalana com a eix vertebrador de la cohesió social a Catalunya.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin