Notícies ← Altres notícies

Fes el test sobre la situació del català: pots guanyar un lot de productes valorat en 200 euros!

Posa a prova el teu coneixement sobre l'estat de la llengua amb un test al web https://www.informecat.cat/

Entre tots els participants, se sortejarà un lot de productes dels territoris de parla catalana valorat en 200 euros i triat per la marca Tastets

Hi descobriràs dades de l'InformeCAT 2022, que vam presentar a final de novembre!

Saps quin percentatge de nord-catalans estudien català a l'escola? Quants illencs mantenen la llengua quan algú els parla en castellà? I quin percentatge de joves catalans tenen el mòbil configurat en català? Que saps, potser, quantes normes ha aprovat l'Estat espanyol el 2021 que privilegien la llengua castellana? Posa a prova els teus coneixements sobre l'estat del català a través d'un test al web https://www.informecat.cat//!

Si hi participes, entraràs en el sorteig d'un lot de productes dels territoris de parla catalana valorat en 200 euros! L'ha elaborat la marca Tastets i tots els productes estan etiquetats en català. Hi ha ampolles de vi, cervesa i ratafia, sobrassada i olives arbequines, melmelada, mel i tomates!

Per participar-hi, tens temps de fer el test fins al 30 d'abril! No esperis més i posa't a prova! Les respostes que hi descobriràs són dades de l'InformeCat 2022, una publicació de 50 dades sobre l'estat del català que Plataforma per la Llengua publica anualment! L'edició del 2022 es va presentar el 21 de novembre.

Endavant i molta sort!


  • La nostra feina no seria possible sense els més de 25.000 socis que ens donen suport. Fes pinya amb nosaltresfes-te'n soci en 3 minuts!


  • La nostra feina no seria possible sense els més de 25.000 socis que ens donen suport. Fes pinya amb nosaltresfes-te'n soci en 3 minuts!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin