Notícies ← Altres notícies

Celebrem la “Festa per la Llengua” de Sant Andreu del Palomar

El grup local de Plataforma per la Llengua a Barcelona va organitzar una jornada festiva d'activitats centrada a reivindicar la presència del català en tots els àmbits, especialment en l'àmbit educatiu

L'acte s'ha organitzat conjuntament amb el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i ha comptat amb la col·laboració del Casal Independentista El Noi Baliarda, que ha cedit l'espai per fer les activitats

El dissabte 18 de març, el Casal El Noi Baliarda del barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona es va omplir amb motiu de la Festa per la Llengua, organitzada pel grup local de Plataforma per la Llengua de Barcelona i el SEPC. Un matí ple d'activitats centrades a reivindicar la presència del català en tots els àmbits, especialment en l'àmbit educatiu.

La programació va començar a les 10 del matí amb una benvinguda per part de Conxita Güell, voluntària del grup local de Plataforma per la Llengua, i es va allargar fins a la 1 del migdia. L'activitat central de la jornada va ser una taula rodona sobre la situació del català en l'àmbit educatiu, que va ser seguida per dos speak corners breus, amb els títols Socialitzar en català avui i La convivència del català i la llengua caló als Països Catalans. La jornada va acabar de manera festiva amb un vermut amb cançons plenament en català a càrrec de PD Barris.

El pròxim acte de l'ONG del català al barri de Sant Andreu del Palomar serà el Guirigall exprés del pròxim 20 d'abril al Casal l'Harmonia, una activitat d'intercanvi ràpid de parelles lingüístiques enfocat a la pràctica del català oral per part de nous parlants. Aquesta activitat formarà part de la programació de la Setmana pel Català que l'entitat impulsa al voltant de Sant Jordi.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin