Notícies ← Altres notícies

Conxita Güell, primera delegada a Catalunya de Plataforma per la Llengua

Mestra jubilada i llicenciada en Filologia catalana, és part del grup local de Plataforma per la Llengua a Barcelona des que es va crear el 2018

Conxita Güell ha estat escollida aquest 25 de març com a nova delegada de Plataforma per la Llengua a Catalunya per decisió de la Junta Executiva. Es tracta d'un càrrec de nova creació, atès que la delegació es va crear en el marc de la reforma estatutària aprovada per l'Assemblea General Ordinària de l'any 2022.

Com a delegada a Catalunya, Güell també serà membre de la Junta Executiva de Plataforma per la Llengua, i es compromet a "treballar per enfortir la llengua i contribuir a fer que sigui la llengua d'ús habitual a casa nostra".

Membre del grup local de Barcelona, Conxita Güell (Barcelona, 1956) és diplomada en Educació i llicenciada en Filologia catalana, amb una trajectòria professional de trenta-vuit anys en l'àmbit educatiu i d'ensenyament de la llengua catalana. Més concretament, Güell ha exercit de mestra de català a primària, ha estat coordinadora de la comissió lingüística de la seva escola, tutora d'estudiants de magisteri en pràctiques i ha fet de cap d'estudis i de directora d'escola, sempre compromesa amb la llengua catalana.

Actualment, Güell és membre d'algunes associacions culturals, com ara l'Agrupació Excursionista Catalunya, i fa de voluntària a l'escola El Sagrer del barri barceloní de la Sagrera, on va treballar vint-i-cinc anys.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin