Notícies ← Altres notícies

Promoció 2x1 en la compra d’entrades per a la Passió d’Esparreguera

Aquest any gaudeix de la Passió d'Esparreguera a un preu reduït per als socis i sòcies de la Plataforma per la Llengua

Les representacions de la Passió d'Esparreguera presenten un nou format per a captivar tots els amants del teatre. Enguany podreu gaudir del format tradicional el 2 i 7 d'abril, i de la nova proposta el 16, 22 i 29 d'abril i l'1 de maig.

La Passió d'Esparreguera és un espectacle centenari de cultura popular que no ha deixat mai de reinventar-se. L'espectacle compta amb orquestra i cor en directe, i combina l'escena històrica amb tecnologia d'avantguarda. El descompte per als socis i sòcies de Plataforma per la Llengua és d'un 2x1 en la compra d'entrades.

Per poder beneficiar-vos del descompte, els socis de la Plataforma per la Llengua teniu dues opcions:

1-        Enviar un correu a promocions@plataforma-llengua.cat o trucar al 93 321 18 03 i demanar per l'àrea d'atenció al soci, des d'on us facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia. La pàgina web des d'on es pot fer la compra d'entrades és la següent: https://lapassio.net/2023/

2-        Enviar un correu a espectacle@lapassio.net o trucar al 693725264 i demanar les entrades que voleu com a socis de Plataforma per la Llengua. El pagament i la recollida de les entrades es faran a taquilla, mostrant el carnet de soci de l'ONG del català.

Si us agrada el teatre, no deixeu escapar aquesta oportunitat!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin