Notícies ← Altres notícies

El teu mòbil parla en català? Omple la tercera part de l'enquesta!

La Plataforma per la Llengua ha engegat la tercera i última enquesta sobre l'ús del català en les companyies de telefonia mòbil. Els resultats de les diferents enquestes que s'han realitzat permetran elaborar un estudi que reflectirà l'opinió i les possibilitats d'ús actuals del català per part dels usuaris en els terminals i en els serveis oferts per les companyies operadores de telefonia mòbil. Ajuda'ns a fer l'estudi! Entra a l'enllaç i omple l'enquesta!

El mes de febrer del 2007 el Govern català va signar un acord amb empreses com els fabricants Nokia, Motorola, Alcatel i Sony Ericsson i les operadores Movistar, Vodafone, Orange i Yoigo, entre d'altres, per catalanitzar els menús, comunicacions i serveis als clients abans del 31 de desembre de 2008; de manera que progressivament aquestes empreses haurien d'anar normalitzant la situació del català. L'objectiu de l'estudi és també, a partir de l'anàlisi objectiva de la situació existent, incidir perquè l'estat de la llengua catalana millori en aquest sector en compliment dels acords signats.

Us convidem a participar en el qüestionari dedicant uns 10 minuts tot entrant en el següent enllaç: www.plataforma-llengua.cat/mobils. La vostra col·laboració ens ajudarà a conèixer la situació de la nostra llengua en el sector de la telefonia mòbil.

 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram