Notícies ← Altres notícies

10 % de descompte per als socis en l’obra Cadires, a l’Espai Texas

L'Espai Texas i Plataforma per la Llengua ofereixen a tots els socis un 10% de descompte en la compra d'entrades per a l'obra Cadires, un espectacle de Mont Plans, Oriol Genís i Albert Arribas

Cadires és un homenatge al vell ofici d'aquests éssers tan fràgils i fascinants que són els actors i les actrius. Amb les seves divertidíssimes vicissituds i les seves dramàtiques precarietats. Amb les seves pantomimes i les seves mitges mentides. Amb la seva meravellosa humanitat. Mont Plans i Oriol Genís són dues bèsties escèniques capaces d'omplir qualsevol escenari amb la seva sola presència. Memòria viva de mig segle de teatre en català amb un compromís indestructible i un amor il·limitat per la professió.

Dramatúrgia i Direcció: Albert Arribas.  Repartiment: Mont Plans i Oriol Genís. Ajudant de Direcció: Eva Vilar

Si ets soci de Plataforma per la Llengua i vols gaudir del descompte*, cal que:

  1. Enviïs un correu electrònic a promocions@plataforma-llengua.cat o truquis al telèfon 93 321 18 03 i demanis per l'àrea d'atenció al soci, des d'on et facilitarem el codi promocional per a la compra de les entrades en línia.
     
  2. Entris en aquest enllaç: CADIRES - Espai Texas i compris les entrades per a les funcions del 8 d'abril al 5 de maig. Abans de fer-ne el pagament final, recorda afegir el codi que t'haurem facilitat a la zona "tens un codi promocional?"

Aprofita aquesta ocasió per gaudir de la memòria viva de mig segle de teatre en català!

*El descompte s'aplica sobre el preu de l'entrada general, no pot acumular-se amb altres descomptes.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Telegram
  • Whatsapp
  • Linkedin