Notícies ← Altres notícies

Diada de Sant Jordi, malgrat la pluja, utilizem sempre la nostra llengua

La Plataforma per la Llengua va celebrar la passada diada de Sant Jordi amb un nou acte pel foment de la llengua catalana sota l'eslògan "Utilitza la llengua", que va quedar deslluït per la pluja. Hi van participar la Txe Arana, el grup de teatre "Els Pirates" escriptors del Pen club i els músics Roger Mas i Feliu Ventura.

Un any més la Plataforma per la Llengua es disposava a celebrar la diada de Sant Jordi sota l'eslògan "Utilitza la llengua". La bona acollida dels actes de l'any passat ens havia fet optar pel mateix tipus de format.

Els actes començaven a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Catalunya de Barcelona, però, tot i que durant el matí havia fet molt bon temps, la tarda es preveia més inestable. Malgrat el risc de pluja vàrem inflar la llufa gegant i es va començar a construrir l'immens trencaclosques amb el lema de la jornada.

La dinamització dels actes anava a càrrec del grup de teatre "els Pirates". Conjuntament amb la Txe Arana, ells foren els que van patir descaradament les inclemències climàtiques quan, sense previ avís, una terrabastada d'aigua els va caure a sobre. La pluja va durar pocs minuts, però la seva intensitat va fer aturar tots els actes previstos i els escriptors del Pen club i els músics Roger Mas i Feliu Ventura van haver de suspendre les seves intervencions. De totes maneres, valorem molt positivament la diada de Sant Jordi, jornada de foment per excel·lència d'aquesta cultura que tant ens estimem, i que va omplir de gent les places i carrers de tots els pobles i ciutats.

D'altra banda, la Plataforma per la Llengua va estar present en diversos indrets del Principat muntant parades de material

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram