Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua presenta el projecte "Inclusió social i noves tecnologies" a la Jornada d’Innovació de serveis i continguts digitals a l’àmbit social a Barcelona

En el marc d'aquesta jornada, organitzada per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, la Plataforma per la Llengua ha presentat el projecte "Inclusió social i noves tecnologies", amb l'objectiu de fer del català una eina d'inclusió social.

El projecte consisteix en la creació de tres webs per tres de les entitats de persones immigrades que formen part de la xarxa que dinamitza la Plataforma per la Llengua, que tot i ser molt actives, no en tenien. Així doncs, s'han creat webs per a les següents entitats: Cornellà sense Fronteres, Tamettut. Associació de Dones Amazigues, i el Centre Bolivià Català. A més, també s'ha traduït al català la web de la Federació d'Associacions Americanes de Catalunya (FASAMCAT).

A les jornades s'ha presentat el projecte des de l'àrea d'acollida lingüística de la Plataforma per la Llengua, amb la participació, també, de la Fundació Equilibri i del Centre Bolivià Català. S'han explicat les experiències de tot el procés de creació dels webs i s'ha fet un viatge virtual pels 4 webs.

La jornada s'ha celebrat avui a la Casa del Mar de Barcelona i ha comptat amb la participació de Jordi Bosch, Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i Josuè Sallent, Director General de Societat de la Informació.

Podeu visitar els webs a:

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram