Notícies ← Altres notícies

Detotarrel: una cançó cada dia

Com bé sabeu, aquest any, a la festa El català, llengua comuna, que cada any celebrem per la diada Sant Jordi amb les entitats de la xarxa de nouvinguts, es presentà l'espectacle Detotarrel. Entusiasmats amb allò que vam veure a sobre de l'escenari, i comptant amb el treball de la productora Hace Color i el Grup Enderrock, vam decidir que calia fer un pas més i enregistrar un CD. Vegeu tots els vídeos de l'espectacle a: www.youtube.com/PlataformaxLlengua.

Aquest treball es presentarà pròximament, i mentrestant, i per anar fent boca, penjarem cada dia una de les cançons de l'actuació que va tenir lloc el 23 d'abril, i que també podeu trobar al canal Youtube de la Plataforma per la Llengua: www.youtube.com/PlataformaxLlengua.

Com podreu comprovar vosaltres mateixos, a Detotarrel hi és present la mixtura sonora de casa nostra, i de les seves llengües. Si bé la catalana n'és la llengua comuna, els cantants catalans que hi participen també canten estrofes de les seves cançons en les diferents llengües dels nous catalans.

De tot plegat ja us anirem donant més informació, però de moment cada dia tindreu una cançó diferent per començar a entendre què és Detotarrel. Recordeu també que, si voleu copsar quin va ser l'ambient durant la presentació oficial del Detotarrel, el passat 23 d'abril a la Plaça universitat de Barcelona, podeu veure també aquest vídeo explicatiu sobre l'ambiciós projecte que tenim entre mans. Esperem que gaudiu de la música!

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram