Notícies ← Altres notícies

Les exposicions "Obre't en català" i " El català, és chévere" continuen de gira arreu del territori

Desprès de recórrer aquests últims mesos Manresa, Cambrils, L'Hospitalet, la Universitat Pompeu Fabra, El Centre Cívic del Besòs i el Centre Cívic Drassanes de Barcelona, les exposicions continuen amb molt d'èxit itinerant arreu del territori. A continuació us anunciem el calendari previst on podreu visitar les dues exposicions:

L'exposició "Obre't en català" actualment es pot visitar al Centre Esportiu Municipal l'Espanya Industrial, Parc Espanya Industrial, s/n de Barcelona i la segona quinzena d'octubre serà al Centre Esportiu Municipal la Bordeta, c. Noguera Pallaresa, 34-42 de Barcelona.

Del 7 al 22 d'octubre es podrà visitar també una 2ª edició de l'exposició a la Universitat d'Alacant en motiu de les jornades de celebració 9 d'octubre.  

I la primera quinzena de desembre a la Biblioteca Vapor Badia, c. Tres Creus, 127-129 de Sabadell.

 

I l'exposició "El català? És chévere!" es podrà visitar el 17 i 18 d'octubre al Museu Ca n'Ortadó, Plaça de Sant Ramon, 23 de Cerdanyola del Vallès dins el projecte Altres veus. Altres àmbits.

Del 19 al 30 d'octubre a l'Ateneu Agrícola, c. Josep Rovira, de Sant Sadurní d'Anoia

Del 4 al 27 de novembre de 2009, tots dos inclosos, a la Biblioteca Central Xavier Amorós, c. de l'Escorxador, 1, de Reus

La primera quinzena de desembre a la Biblioteca Vapor Badia, c. Tres Creus, 127-129 de Sabadell

I per tancar l'any es podrà veure també a la fira multicultural d'Alcanar (Montsià) del 18 de desembre al 18 de gener del 2010.

 

(per a més informació visiteu el web www.plataforma-llengua.cat)

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram