Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa a l’XI Triangle Jove

La Plataforma per la Llengua ha participat a l'onzena trobada d'associacions juvenils Triangle Jove 2009, realitzada els dies 16, 17 i 18 d'octubre a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), i organitzada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de València i el Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Aquestes trobades de caràcter anual estan concebudes com un espai de formació, debat i coneixement mutu entre entitats que treballen en l'àmbit de la Joventut i que tenen, com a objectiu final, millorar la qualitat de l'associacionisme i potenciar la participació dels i les joves, així com oferir a les entitats membre dels tres consells la possibilitat de trobar espais d'encontre i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes.

Amb el lema Crisi i canvi en el model econòmic actual, s'han desenvolupat un seguit de debats, reflexions i intercanvi d'opinions que han servit als representants de la Plataforma per la Llengua per poder interactuar amb les idees i les apoortacions d'altres organitzacions i també per participar en els col·loquis temàtics i ampliar sinèrgies entre col·lectius.

Els anys 1995, 1996 i 1997 es varen fer tres trobades d'entitats juvenils del País Valencià, el Principat de Catalunya i les Illes Balears a iniciativa de Joves de Mallorca per la Llengua, Plataforma per la Llengua i Acció Cultural del País Valencià. A partir d'aquest moment es va instar els consells de la joventut dels Països Catalans a seguir organitzant-ho.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram