Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa el Dia de la Diversitat sota els lemes “Respect unlimited” i “Barcelona pels Drets Humans”

La Plataforma per la Llengua s'ha afegit a la iniciativa de l'Agència Europea dels Drets Fonamentals per oferir a la població escolar un acte que fomenti la interacció i el respecte mutu entre joves.

La Plataforma per la Llengua va oferir als joves participants un joc de preguntes sobre la nostra llengua amb l'objectiu de trencar tòpics i de facilitar informació útil sobre la situació, vigència, ús i legislació del català. Entre els joves participants també es va fer un sorteig de material de marxandatge de l'entitat i un taller de xapes.

El Dia de la Diversitat s'ha adreçat a joves d'entre 12 i 18 anys i té com a principal objectiu atraure la seva atenció sobre els drets fonamentals a la Unió Europea, la igualtat i el respecte a la diversitat.

El Centre Municipal Esportiu de la Vall d'Hebron va acollir ahir una oferta variada d'activitats, com propostes esportives, actuacions musicals, jocs, tallers breus, espais amb visionat de vídeos i construccions col·lectives, on els assistents van poder participar lliurement i apropar-se als Drets Fonamentals i a algunes de les entitats, com la Plataforma per la Llengua, que hi treballen.

L'acte ha estat organitzat per la Regidoria de Drets Civils i l'Agència Europea dels Drets Fonamentals (FRA), amb seu a Viena, en col·laboració amb la regidoria d'Educació i el suport de la Representació de la Comissió Europea i de l'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona. Enguany s'ha celebrat per primer cop a Barcelona.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram