Notícies ← Altres notícies

Saül Gordillo ens parla del seu llibre sobre Fèlix Millet

Tal i com estava previst el periodista calellenc Saül Gordillo va presentar el seu nou llibre "Les barbaritats de Fèlix Millet" de l'editorial Ara Llibres el divendres 8 de gener a les 7 del vespre a la biblioteca P. Gual i Pujadas de Canet de Mar. Aquesta presentació es tracta de la primera i possiblement única que farà el seu autor d'aquest llibre.

Saül Gordillo va fer un recorregut pels diferents continguts d'aquest llibre, un encàrrec que li va fer l'editorial de Badalona i que parla de l'espoli del Palau per part de Fèlix Millet i Jordi Montull. Tot el que hem escoltat en els mitjans de comunicació en els darrer mesos es troba recopilat en aquest llibre en català de rabiosa actualitat que inclou multitud de fragments i referències d'entrevistes de ràdio, televisió i premsa escrita efectuades a diferents personatges en els darrers mesos. El llibre permet conèixer cronològicament amb tot detall tots els successos des de que van entrar els mossos al Palau el juliol del 2009 per fer-hi  l'escorcoll fins aproximadament el mes de novembre. El llibre va sortir a la llum al desembre i per tant fa pensar i així ho va donar a entendre el seu autor, tot i que no ho va assegurar, que un altre dia podria haver-hi una segona part quan es produeixin més novetats al respecte. 

Saül Gordillo va ser entrevistat abans de començar la presentació per Maresme Digital TV i el mateix dia al matí en directa per Dani Grao de Ràdio Canet. El dia anterior, Toni Bellatriu, portaveu local de Canet de Mar, va enregistrar una entrevista per el programa Arrels també de Ràdio Canet per parlar sobre la feina feta per la Plataforma per la Llengua a Canet de Mar. Amb aquest acte la Plataforma per la Llengua ha començat aquest 2010 les activitats a Canet de Mar. A la presentació hi van assistir diferents periodistes locals de Ràdio Canet i de la revista Àmbit que van donar un fluid debat entre periodistes.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram