Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua i l'ADEC, a la fira mercat De Tot Cat a Girona

Els dies 4, 5 i 6 de juny de 2010, s'organitza al Palau de Fires de Girona la fira mercat De Tot Cat, que vol donar a conèixer i fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial.

La Plataforma per la Llengua participarà en aquesta fira amb diferents actuacions. En el marc de la fira, i en col·laboració amb l'Ajuntament de Girona, es vol donar un impuls a la campanya "A taula, en català", promoguda per la Plataforma per la Llengua i l'ADEC, a través del Compromís de Girona. Mitjançant el Compromís, càrrecs electes i representants de més de 200 entitats i institucions d'arreu de l'àmbit lingüístic català ratificaran públicament la seva adhesió a la campanya i, per tant, al consum de productes etiquetats en català.

A més del Compromís de Girona, la Plataforma per la Llengua participa en la fira mitjançant una taula rodona on es parlarà sobre l'etiquetatge en català. La nostra organització també ha intervingut en un debat a TV Girona sobre el món empresarial i l'etiquetage dels productes. A més, la Plataforma per la Llengua tindrà un estand dins la fira, conjuntament amb l'entitat Consum Català, per tal d'exposar les nostres campanyes i donar a conèixer la nostra entitat a través de les nostres publicacions, guies i tríptics.

 

Per a més informació sobre la fira vegeu el web www.detotcat.cat.

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram

Documents relacionats