Notícies ← Altres notícies

La Plataforma per la Llengua participa al lliurament dels certificats dels cursos de català de l'Associació de Treballadors Pakistanesos

 L'Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya va celebrar dilluns passat l'acte de lliurament de certificats als participants dels cursos de català bàsic 1, 2 i, per primera vegada, també el 3.

Al Raval de Barcelona, a la mateixa seu de l'Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya, presidida per Javed Ilyas Qureshi, s'hi van aplegar estudiants, professors i representants de la comunitat.

A l'acte també hi van assistir el cap de relacions públiques de la Secretaria d'Immigració de la Generalitat, Orland Cardona, el secretari de Ciutadania del PSC, Josep Maria Sala, la responsable del CPNL de Ciutat Vella, Lidia Rodríguez, i la responsable de l'àrea d'Acollida lingüística de la Plataforma per la Llengua, Eulàlia Buch.

Els alumnes procedents de l'Índia, Pakistan, Nepal, Egipte, Veneçuela i Cuba van fer parlaments de presentació i van demostrar un domini de la llengua molt notable. En l'acte, es va destacar la valentia i el coratge dels alumnes de posar a prova els seus coneixements i el seu aprenentatge de la llengua catalana davant el públic, que va mostrar un alt interès. Un dels moment més emotius va ser la intervenció d'una alumna que només amb una estada de nou mesos al nostre país es va dirigir al públic amb un català tant correcte que va deixar tothom bocabadat.

Aquestes formacions s'emmarquen dins la tasca de millora de la integració de les persones immigrades que realitza aquesta entitat. L'Associació de Treballadors Pakistanesos forma part de la xarxa d'entitats que es dinamitza des de l'àrea d'Acollida lingüística de la Plataforma per la Llengua. Les diferents entitats de la xarxa realitzem conjuntament diverses accions encaminades a fer de la llengua una eina de cohesió social i compartim plegats el lema "El català, llengua comuna".

El proper 6 de juliol a les 18.00 h de la tarda a la mateixa seu d'aquesta entitat (C/ Robadors, 11) es farà també la presentació del primer llibre bàsic CATALÀ-PUNJABI. Hi esteu tot convidats! 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram