Notícies ← Altres notícies

La productora de “Polònia” enregistra sis gags humorístics per a la Plataforma per la Llengua

La productora responsable de programes com Polònia o Crackòvia, Minoria Absoluta, ha arribat a un acord amb la Plataforma per la Llengua per produir sis gags humorístics al voltant de les situacions lingüístiques més habituals que es donen quan un catalanoparlant es dirigeix a un nouvingut. Els rodatges van començar el 21 de juny.

El passat 21 de juny, els tècnics d'acollida lingüística de la Plataforma per la Llengua i mitja dotzena de voluntaris de l'entitat, teníem una cita als estudis de Minoria Absoluta. El motiu: la gravació de sis gags humorístics al voltant de les situacions lingüístiques més habituals que es donen quan un catalanoparlant s'adreça a un nouvingut.

Aquests gags són un material de luxe, doncs ens han permès enregistrar en clau d'humor allò que, en definitiva, és el cos central de les nostres idees i conceptualitzacions respecte a les gestions lingüístiques que fem els catalanoparlants. Diem que és un material de luxe perquè aquesta productora, responsable, entre d'altres, dels programes Polònia i Crackòvia, que s'emeten a TV3 amb tant d'èxit d'audiència, no acostuma a fer materials per encàrrec. Per tant, el fet que haguem pogut treballar amb ells, ens omple de satisfacció.

Un cop enregistrats -amb la presència de molts dels actors que reconeixereu immediatament-, caldrà produir-los i editar-los. Així, esperem tenir el material definitiu de cara a finals de juliol i poder presentar els gags públicament en un espai encara per determinar. De moment, per anar fent boca, podem gaudir d'algunes fotografies del procés de gravació dels esquetxos als estudis de Minoria Absoluta. 

Comparteix

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • Linkedin
  • Whatsapp
  • Telegram