Fes-te soci, ajuda'ns a lluitar per la llengua!

Des de la Plataforma per la Llengua fa 20 anys que treballem per promoure la llengua catalana com a eina de cohesió social i perquè el català tingui més presència en tots els àmbits de la societat. En la mesura que disposem de més socis i suports podrem ser més efectius i aconseguir encara més èxits. Necessitem el suport de persones compromeses com tu. Necessitem que et facis soci!

La Plataforma per la Llengua ha engegat una campanya per aconseguir que persones compromeses amb el país s'uneixin a aquesta entitat per poder continuar portant a terme campanyes i accions per la defensa i promoció del català. Segur que ets conscient de les envestides que està rebent la nostra llengua. Des del "Queremos españolizar a los niños catalanes" del ministre Wert, fins a la implantació del TIL a les Illes Balears, passant pel disbarat de la creació del Lapao o per la reducció de línies educatives en català al País Valencià.

Sense el suport i col·laboració dels nostres socis i sòcies no podríem continuar la tasca que fa 20 anys estem desenvolupant a favor de la llengua catalana, defensant-la davant dels nombrosos atacs que rep i lluitant perquè rebi el mateix tracte que qualsevol altra llengua europea de dimensions similars. Ajuda'ns!

Com agraïment per la teva alta de soci o sòcia a la nostra entitat, la Plataforma per la Llengua vol tenir un petit detall. Si quan et fas soci dius que ets militant de CDC t'obsequiarem amb una ampolla del Cava per la llengua, una edició especial de Caves Sumarroca. L'etiqueta i la xapa inclouen una reproducció de la litografia que l'artista Antoni Tàpies va elaborar a benefici de la Plataforma per la Llengua. Moltes gràcies pel teu suport!