Xarxa de cors. Per Sant Jordi, el català ben amunt!

Com cada any per Sant Jordi, la Plataforma per la Llengua dinamitza l'acte El català, llengua comuna juntament amb 26 entitats de persones d'origen nouvingut. Aquest any l'activitat porta per títol "Una xarxa de cors. Per Sant Jordi el català ben amunt!" i et convidem a què vinguis a partir de les 17h de la tarda a la Plaça dels Àngels (MACBA) de Barcelona i ens escriguis el teu desig pel català que, posteriorment, enlairarem!

La Plataforma per la Llengua i la Xarxa de Associativa de la Immigració celebraran aquest Sant Jordi la desena edició de l'acte El català, llengua comuna. Enguany, l'activitat porta per títol "Una xarxa de cors. Per Sant Jordi, el català ben amunt" i espera omplir milers de cors amb desitjos pel català, que després es llançaran amb un canó i es recolliran amb una xarxa, en una acció que vol simbolitzar que el català és una eina de cohesió i recordar el treball de la xarxa d'entitats de nouvinguts que des de fa 10 anys organitzen els actes de Sant Jordi pel català.

Durant tota la tarda podràs gaudir de les parades de les entitats de nouvinguts, de les carpes de les llibreries on hi hauran autors signat, i de l'actuació de PlanetaImpro! que ho dinamitzarà amb el seu teatre participatiu.

Plegats, treballem per una societat més inclusiva i cohesionada, on el català esdevingui la llengua comuna. Sens dubte, la teva presència donarà més força a l'acte. Vine i participa!