Assemblea General Ordinària 2023 - Precs i preguntes

Et donem la benvinguda a la pàgina per formular precs i preguntes per a l'Assemblea General Ordinària 2023.

Et preguem que emplenis les dades del formulari i especifiquis el punt de l'ordre del dia al qual va adreçada la teva consulta.

Moltes gràcies per la teva participació!

[Tornar a la documentació]

*Els camps són obligatoris

Emplena els camps següents

Les dades personals que ens facilites a través d'aquest formulari seran incorporades a la nostra base de dades i seran tractades de manera confidencial amb la finalitat de dur a terme la teva consulta. Així mateix, podrem comunicar-nos amb tu per via electrònica o telefònica, basant-nos en l'interès legítim de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, per comunicar-te informació sobre la teva consulta, així com novetats, activitats, campanyes o actes organitzats per PLATAFORMA PER LA LLENGUA, i altres comunicacions que puguin resultar del vostre interès. En cap cas cedirem les teves dades personals a tercers sense el vostre consentiment previ. El període de conservació de les dades serà el necessari per al manteniment de la relació i un màxim de 5 anys un cop finalitzada.

Durant la teva relació amb l'entitat, i estrictament per a la gestió de les vostres dades personals, PLATAFORMA PER LA LLENGUA podrà emprar programari per desar-les als EUA. Aquesta transferència està emparada en l'escut de privacitat UE-EUA. Des de PLATAFORMA PER LA LLENGUA, complim amb totes les garanties legals establertes per a protegir la privacitat de les teves dades personals.

En qualsevol moment podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com, si escau, el dret de portabilitat i de limitació del tractament, recollits al RGPD (UE) 216/679, dirigint-te a: carrer de Sant Honorat, 7, principal 1a 08002 de Barcelona o mitjançant correu electrònic a dades@plataforma-llengua.cat. En qualsevol cas, pots dirigir-te a l'autoritat de protecció de dades (www.agpd.es) per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels teus drets.