Mans manetes. Paraules, cançons i veus de minyons de l'Alguer

Amb l'objectiu d'oferir a les noves generacions d'algueresos - que no gaudeixen de cap tipus d'ensenyament institucional en llengua catalana a l'escola- un producte cultural d'homenatge a la cultura algueresa, la Plataforma per la Llengua està treballant en l'edició d'un llibre-disc de cançons populars en català adaptades i modernitzades. Mans manetes. Paraules, cançons i veus de minyons és un recull de cançons acompanyades d'un llibre pedagògic pensat tant per a alumnes com per a professors de l'Alguer.

Per a ajudar-nos a finançar aquest projecte, posem en marxa una campanya de micromecenatge. Col·laborant amb una petita aportació en aquest projecte, ens ajudareu a finançar-lo i en la tasca de recuperació i promoció de la llengua catalana a l'Alguer.

Coneix més coses sobre aquest projecte al web www.mansmanetes.org
 

Quina quantitat vols donar?

20Recompensa: el llibre-disc Mans manetes

Recorda que pots deduir el 15% d'aquest donatiu a la declaració de la renda

Samarreta
Concert de presentació
Vols realitzar el donatiu com a…

Recorda que pots deduir el 15% d'aquest donatiu a la declaració de la renda

Les teves dades
Les teves dades
 

Política de privacitat

En acompliment de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal 15/1999 de 13 de desembre), Plataforma per la Llengua - Col·lectiu l'Esbarzer li informa que les seves dades seran incloses en un fitxer manual i automatitzat. Vostè podrà exercir el dret d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades, adreçant-se per escrit a Plataforma per la Llengua - Col·lectiu l'Esbarzer, a l'atenció de Protecció de Dades, C/ Sant Honorat, 7, pral. 1. 08002 Barcelona.